Yuncture

 

Yuncture är knutpunkten mellan unga talanger och näringslivet. Tillsammans med Hammarvikens expertis utvecklar Yuncture entreprenörernas affärsidéer till hållbara och framgångsrika bolag för framtiden. Yuncture är ett helägt dotterbolag till Hammarviken. Bolaget riktar sig till unga entreprenörer och driver idag ett inkubatorprogram och en digital utbildningsplattform samt investerar i startup-bolag. För mer information gå in på Yunctures hemsida.

yuncture_250x53
Grundat
Entreprenörer i inkubatorn sedan start
Slutförda inkubatorprogram
Antal bolag som Yuncture investerat i

Tanken på Yuncture började i huvudet hos två medarbetare på Hammarviken, Elsa och Christoffer. De tyckte att det var dags att skapa en tydligare koppling mellan unga startups och Göteborgs näringsliv.

Göteborg är fullt av unga, drivna personer och bolag som har mycket att ge, både i den nationella och internationella konkurrensen. Yuncture finns för att samla och bättre ta tillvara på dessa talanger. Målet är att vara en naturlig kontakt mellan unga bolag och Göteborgs näringsliv för att utveckla det driv och nytänk som finns här.

I Yunctures inkubatorprogram får unga entreprenörer med affärsidéer eller nystartade bolag löpande rådgivning av en utvald investeringskommitté. Kommittén består av kompetenta personer som vet hur man bygger och utvecklar bolag. Inkubatorprogrammet löper över 5 månader och Yuncture tar sig an 4–5 bolag åt gången.

2019 lanserades Yuncture Extend, en digital utbildningsplattform som hjälper entreprenörer i Sverige helt gratis. Användaren får tillgång till all information, videoklipp, mallar och dokument som behövs för att driva startups framåt.

Yuncture Invest fokuserar på investeringar i startup-bolag. Det finns ingen branschbegränsning för vilka bolag Yuncture Invest investerar i och det är inte heller ett krav att bolaget ska ha varit med i inkubatorprogrammet.

Yuncture AB

Jolengatan 21 A, 431 49 Mölndal

E-post: info@yuncture.com

Telefon: 0704-95 23 61

www.yuncture.com