Yuncture + DIVE Madhouse

Yuncture Inkubatorprogram, som ägs och drivs av oss här på Hammarviken Företagsutveckling AB, tar en gång i halvåret in unga entreprenörer i syfte att stötta dessa med sina affärsidéer och start-ups. Nu har Yuncture valt att investera i konstnären DIVE Madhouse, vars affärsidé bygger på globalt efterfrågad originalkonst som kommuniceras och distribueras i digitala kanaler.

DIVE Madhouse, eller Fredrik Sologub som han egentligen heter, har på kort tid ställt ut sina verk på The Royal Arts Prize Exhibition i London, signats med ett unikt art-management i urbana Kina samt haft en utsåld solo-utställning på The Gallery Gothia Towers i Göteborg. Han är idag, med sina drygt 40 000 följare på Instagram, en av nordens största manliga konstnärer på den sociala plattformen. Tavlorna målas i DIVE Madhouse Ateljé och Showroom på Sockerbruket 17 i Göteborg. 

Under inkubatorprogrammets gång under våren fattade Yuncture ett stort intresse för DIVE Madhouse och hans affärsmodell. Något som ligger till grund för det samarbete som nu har inletts. 

Läs hela pressmeddelandet här.


Med på bild från vänster: Christoffer Rydhede, Josefin Rydhede, Elsa Strandberg, Fredrik Sologub