Vi kickar igång kontoret

Efter några veckors välbehövlig semester är vi nu, om än en liten styrka, tillbaka på kontoret.
Denna och nästa vecka kommer mestadels att bestå av internt arbete. Förberedelserna pågår för fullt inför Yunctures programstart den 4 september. Yuncture gjorde precis innan semestern klart med ytterligare två talanger. Vilka unga entreprenörer som har blivit antagna till programmet kommer att presenteras på Yunctures Facebook-sida om några veckor. Glöm inte att gå in och följa sidan.

Sould Reklambyrå påbörjade i början av sommaren arbetet med Hällingsjö Hus nya hemsida. Vi beräknar att lansera sidan i slutet på denna månaden alternativt i början på september. Vad vi kan säga hittills är att det är en stor förändring. En fröjd för ögat!

SafetyRespect fortsätter att växa både nationellt och internationellt. Precis innan sommaren tillsatte Stavdal en distriktsansvarig i Stockholm, vars största fokus kommer att vara att driva Stavdal Kran. I Hammarviken Fastigheter rullar allt på som vanligt men här har vi nu lite hemliga planer för framtiden. Och vi själva här på Hammarviken möblerar om och flyttar runt internt för att Yuncture ska få plats.

Vi ser fram emot en minst sagt händelserik höst. Mer information och avslöjanden om vad vi har på gång kommer så småningom.