Yuncture

 

Yuncture inkubatorprogram är knutpunkten mellan unga talanger och näringslivet. Tillsammans med Hammarvikens expertis utvecklar Yuncture entreprenörernas affärsidéer till hållbara och framgångsrika bolag för framtiden. Yuncture är ett helägt dotterbolag till Hammarviken och inkubatorprogrammen kommer att äga rum på Hammarvikens huvudkontor i Mölndal. För mer information gå in på Yunctures hemsida.

yuncture_250x53

Tanken på Yuncture började i huvudet hos två medarbetare på Hammarviken, Elsa och Christoffer. De tyckte att det var dags att skapa en tydligare koppling mellan unga startups och Göteborgs näringsliv.

Göteborg är fullt av unga, drivna personer och bolag som har mycket att ge, både i den nationella och internationella konkurrensen. Yuncture finns för att samla och bättre ta tillvara på dessa talanger. Målet är att vara en naturlig kontakt mellan unga bolag och Göteborgs näringsliv för att utveckla det driv och nytänk som finns här.

I Yunctures program får unga entreprenörer med affärsidéer eller nystartade bolag löpande rådgivning av en utvald investeringskommitté. Kommittén består av kompetenta personer som vet hur man bygger och utvecklar bolag. Inkubatorprogrammet löper över 6 månader och Yuncture tar sig an 4–5 bolag åt gången.

Yuncture AB

Jolengatan 21 A, 431 49 Mölndal

E-post: info@yuncture.com

Telefon: 031-89 50 40

www.yuncture.com

Senaste nytt

Igår var det återigen dags för ett månadsmöte med SmoothSys. Deras första testpilot genomfördes i förra veckan. Syftet med testpiloten var att prova betalappen i ett lugnt sammanhang för att komma på ännu bättre lösningar som gör appen enklare för användaren. Eric och Albin verkade nöjda med testen som genomfördes hos Näsets SK i söndags. Planen framöver är att hitta ytterligare, men denna gången större testpiloter. Utöver detta har vi börjat diskutera namn och lanseringskampanj. I nästa vecka kör vi vidare med månadsmötena.

Vi lovar att hålla er uppdaterade. Men tills dess, en riktigt go helg! 😎
...