Yuncture

 

Yuncture inkubatorprogram är knutpunkten mellan unga talanger och näringslivet. Tillsammans med Hammarvikens expertis utvecklar Yuncture entreprenörernas affärsidéer till hållbara och framgångsrika bolag för framtiden. Yuncture är ett helägt dotterbolag till Hammarviken och inkubatorprogrammen kommer att äga rum på Hammarvikens huvudkontor i Mölndal. För mer information gå in på Yunctures hemsida.

yuncture_250x53

Tanken på Yuncture började i huvudet hos två medarbetare på Hammarviken, Elsa och Christoffer. De tyckte att det var dags att skapa en tydligare koppling mellan unga startups och Göteborgs näringsliv.

Göteborg är fullt av unga, drivna personer och bolag som har mycket att ge, både i den nationella och internationella konkurrensen. Yuncture finns för att samla och bättre ta tillvara på dessa talanger. Målet är att vara en naturlig kontakt mellan unga bolag och Göteborgs näringsliv för att utveckla det driv och nytänk som finns här.

I Yunctures program får unga entreprenörer med affärsidéer eller nystartade bolag löpande rådgivning av en utvald investeringskommitté. Kommittén består av kompetenta personer som vet hur man bygger och utvecklar bolag. Inkubatorprogrammet löper över 6 månader och Yuncture tar sig an 4–5 bolag åt gången.

Yuncture AB

Jolengatan 21 A, 431 49 Mölndal

E-post: info@yuncture.com

Telefon: 031-89 50 40

www.yuncture.com

Senaste nytt

Vi måste fortfarande vara lite hemlighetsfulla när det kommer till Saras projekt. Men vad vi ändå kan berätta är att projektet går i en rasande takt framåt. Förra veckan fick hennes rådgivare den exklusiva förmånen att delta i ett smaktest av hennes sötsaker. Och wow wow wow 😍😋. Vi trodde på produkterna redan innan men nu är vi bombsäkra på att detta kommer att slå stort. Och det mest fascinerande är att hon från början stod hemma i sitt kök och mixade ihop detta. Det är liksom lite mer avancerat än att vispa ihop en pannkaksmet om vi säger så.

I skrivande stund sitter Sara här på kontoret och lägger upp kalkyler inför sin lansering. På Saras to-do-list just nu står även annat att ansöka om diverse stipendium och bidrag.

Nu jobbar vi på resten av dagen och sedan tar vi en solig helg. Happy Friday! 💃🏽🕺🏻
...

Säljskola – En favorit i repris!

Idag har vi återigen säljproffset Niklas Kekonius på besök på kontoret för att inspirera våra Yunctures. Efter höstens lyckade säljskola valde vi att börja se Niklas som en stående gästföreläsare i våra program, och nu var det alltså dags igen. Nu på förmiddagen pratar han om resan till det som är Oddwork idag, med alla lyckanden OCH misslyckanden. Kalla det skadeglad, men det är faktiskt roligt att höra om bumpy roads – i all den stund när man ser hur bra det går för gänget idag. Förmiddagens historier övergår sedan i ren säljcoaching och därefter väntar en eftermiddag med individuella säljsamtal med var och en av våra Yunctures.

Vi hoppas att våra unga talanger får med sig nya kunskaper från dagen.

Ha en solig torsdag alla! ☀️
...