Stavdal

 

Stavdal AB är ett av de ledande uthyrningsföretagen av byggrelaterad utrustning i Sverige. I sortimentet finns bland annat liftar, bodar, teleskoptruckar, kranar och byggmaskiner. Stavdal är en helhetsleverantör som utöver maskinuthyrning erbjuder tjänster såsom etablering/montage av ställning, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri och anläggning. Företagets hyrcenter finns på ett flertal orter i landet, främst i storstadsregionerna samt i Oslo. För mer information gå in på
Stavdals hemsida.

stavdal_logo
Inträdesår
Omsättning i MSEK
Anställda

Vid årsskiftet 2004/2005 förvärvade Hammarviken majoriteten i Stavdal , vilket idag är det största privatägda och det tredje största bolaget inom maskinuthyrning på den svenska marknaden. Bolaget har växt kraftigt och sedan 2013 är vi också etablerade i Oslo, Norge.

Maskinuthyrning är en växande bransch. Allt fler företag fokuserar på att minska sina balansräkningar och att undvika investeringar. När möjligheten fanns att föra samman flera av de skickligaste personerna inom branschen från Sverige, och numera även från Norge, beslutade Hammarviken att investera. Den nästan tiofaldiga omsättningsökningen under drygt tio år talar för att vi tänkte rätt.

Stavdal Final | amCharts

Stavdal AB

Norra Långebergsgatan 6, 421 32 Västra Frölunda

E-post: hk@stavdal.se

Telefon: 031-793 09 00

www.stavdal.se