Vår Social Media Manager

I samband med 2019 års slut bestämde vi oss för att anställa en Social Media Manager. Behovet av stor närvaro på sociala medier ökar för de flesta företag, och så även för oss. Vi valde därför att göra en nödvändig och spännande investering för både Hammarviken som moderbolag men även för koncernen i stort. Tillsammans med våra vänner på Oddwork hittade vi Louise Börjesson som den 17 februari började jobba hos oss.

Vi pressade Louise på några frågor för att ge er en möjlighet att lära känna henne lite bättre.


Hur tror du att andra skulle beskriva dig som person?

– Vad svårt… Jag tror att andra skulle beskriva mig som levnadsglad med mycket energi. De skulle nog också säga att jag är spontan och öppen för nya saker, hoppas jag!


Vilka appar kan du inte leva utan?

– Just nu är min favoritapp Fitbit. Jag utmanar mig själv genom att försöka gå minst 10 000 steg varje dag, samt hålla koll på min sömn och min puls under träningspassen. Det har jag gjort sedan februari och det går faktiskt fortfarande hyffsat! Snackar vi sociala appar är det Instagram och TikTok, där kan jag fastna flera timmar i sträck…


Om du fick fria händer på jobbet under en dag, vad skulle du göra då?

– Jag skulle möblera om så att jag och min rumskollega Josefin får det största rummet med pentry. Dessutom hade jag bytt ut Karl Bertil-Jonsson filmen som rullar på repeat till Paradise Hotel.


Louise fem tips på hur ni ska tänka innan ni publicerar något på företagets sociala medier:

  • Lägg tid på att ta fram målgrupp och personas med intressen och tankar, så att du vet vad du bör publicera i dina kanaler.
  • Tänk igenom ditt syfte med inlägget så att du når din tänkta målgrupp.
  • Bjud tillbaka till följarna så att dem tycker att det är värt att följa dig. Det kan tillexempel handla om tips eller något som underlättar för dem.
  • Låt alltid företagets värdeord genomsyra all din kommunikation.
  • Var medveten om att det kan ta tid att bygga upp ett konto med lojala följare.

Louise Börjesson, Social Media Manager

För mer information om Louise och hennes arbete, vänligen kontakta:
Louise Börjesson
Social Media Manager
louise@hammarviken.com
0707-23 37 84