Uperio Kran breddar sitt erbjudande – med kranförare 

Som ett naturligt steg i utvecklingen för Uperio Kran kommer bolaget nu att erbjuda en helhetslösning med både kran och förare. I dagsläget har bolaget fem förare i teamet varav en av dem är Alex Anford. Han körde tidigare lastbilskran men skolade om sig för att kunna köra tornkranar för Uperios kunder. Just nu är han stationerad på ett av Uperios uppdrag i Mölndals kommun där de bygger lägenheter. Alex började på Uperio i början av juni och efter tre veckors utbildning kan han manövrera kranarna både från hytt och via fjärrkontroll på marken.

Mikael Olsson, VD på Uperio, om den nya satsningen:
“Det är otroligt kul att vi på Uperio Kran äntligen kan erbjuda våra kunder en helhetslösning med både kran och förare. Trots att många av våra kunder har egna förare kan vi ändå se en ökad efterfrågan på just helhetslösningen. Vi hoppas givetvis att denna efterfrågan kommer att öka över tid och jag är glad över att kunna välkomna Alex och våra andra kranförare till Uperio.”

Hammarviken var med och startade upp kranverksamheten 2016 då de första semimobila tornkranarna köptes in. Med lång branscherfarenhet, gedigen teknisk kunskap och en modern maskinpark har de blivit en stor aktör på marknaden. Idag består maskinparken av hela 60 kranar, som är noga utvalda efter bästa förarmiljö, teknisk utrustning och låg energiförbrukning. Uperio har uthyrningscenter i både Stockholm och Göteborg vilket öppnar upp möjligheten för jobb i stora delar av landet.

Kontakta Mikael Olsson, mikael.olsson@uperio.se, för mer information om Uperios erbjudanden eller med din förfrågan.

Uperio Kran breddar sitt erbjudande – erbjuder kranförare