SafetyRespect intar den brittiska marknaden

År 2021 blev ett bra år för vårt dotterbolag SafetyRespect. De har under det gångna året utökat sin verksamhet genom flertalet nyanställningar, breddat sortimentet av säkerhetslösningar, lanserat nya produkter och utökat befintliga marknader.

Sedan ett år tillbaka har SafetyRespect bearbetat den brittiska marknaden och den första januari i år öppnade de SafetyRespect UK Ltd med Terry Gardner som ansvarig för försäljningen. Terry har tidigare arbetat för Scissorsafe och har lång erfarenhet av temporära fallskydd. Under året kommer de att bygga upp en depå med både SafetyRespects fallskydd och Scissorsafes sortiment för att växa på den brittiska marknaden. Försäljningen kommer att ske till både nya och befintliga kunder inom byggindustrin och några infrastrukturprojekt.

SafetyRespect intar den brittiska marknaden

SafetyRespect säljer och hyr ut fallskydd till bygg- och industrisektorn och har mer än 25 års erfarenhet av säkerhetslösningar inom byggindustrin. Deras fallskyddsstaket har använts på större byggarbetsplatser såsom Tele2 Arena i Stockholm, Facebooks serverhallar i Luleå och Gothia Towers i Göteborg.