Partnerinvest

 

Partnerinvest ser potentialen och investerar i bolag som inte alltid har den bästa lönsamheten. Ett företag hamnar periodvis i svårigheter. Några avgörande felaktiga beslut, oväntade svängningar i marknaden eller organisationsstörningar kan medföra problem för ett i grund och botten bra bolag. Erfarenheten, kreativiteten och tillgången till ett stort kapital, gör Partnerinvest till en naturlig kontakt för bolag som är på väg in i en besvärlig situation. Med egna pengar, ett aktivt ägande, handlingskraftigt arbete och moderna influenser återställer vi bolag till dess rätta värde.

För mer information gå in på Partnerinvests hemsida.

Partnerinvest letar ständigt efter nya spännande bolag. Tveka inte på att ta kontakt. 

Partnerinvest ingår i Hammarviken Företagsutveckling AB. Erfarenheten, kreativiteten och tillgången till ett stort kapital, gör vårt Partnerinvest till en naturlig kontakt för intressenterna kring ett bolag som är på väg in i en besvärlig situation. Med egna pengar, ett aktivt ägande, handlingskraftigt arbete och moderna influenser återställer vi bolag till dess rätta värde.

 

Med gedigen erfarenhet i kombination med nya och moderna tankar, främst från vår inkubator Yuncture, borgar för att Partnerinvest kan ta bolag som har hamnat i svårigheter ur sin knipa för att därefter utvecklas igen. Bolaget drivs främst av Mats Rydhede som bland annat har bakgrund inom turn around-relaterade uppdrag i många olika branscher. I teamet ingår också Peter Björnram, en välkänd advokat inom obeståndsrätt samt Christoffer Rydhede, grundare av Yuncture och ansvarig för Hammarvikens investeringar inom affärsområdet Innovation.

Partnerinvest

Jolengatan 21 A, 431 49 Mölndal

E-post: mats@hammarviken.com

Telefon: 031-89 50 40

www.partnerinvest.se