Ledig kontorslokal i Mölnlycke företagspark

Uppdatering 26/2 – 24: Denna text är inte längre aktuell. Däremot har vi fler kontorsfastigheter, kontakta Michael för status.

Söker ni en kontorslokal? Nu har ni chans att hyra nedervåningen på vår fina kontorsfastighet i Mölnlycke företagspark. Hyresgästen på övre plan är vårt dotterbolag Hällingsjö Hus. Det är en trevlig kontorslokal med uteplats och naturen utanför fönstret. Här ryms upp till 12 medarbetare i öppet landskap med tillhörande separat kontor/mötesrum och konferensrum. Reception, kök och matsal delas med Hällingsjö Hus. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till huset.

Fastigheten ligger på Processvägen 5 i Mölnlycke företagspark som är belägen längs riksväg 40. Med bil tar det högst 10 minuter till centrala Göteborg och 5 minuter till Mölnlycke centrum. Flera busslinjer trafikerar området, både linjer till Göteborg, Partille och Mölnlycke. Landvetter flygplats ligger endast 10 minuter bort med bil.

Kontorsdelen har en total yta på 195 m2.

Ledig kontorslokal i Mölnlycke företagsparkLedig kontorslokal i Mölnlycke företagspark Ledig kontorslokal i Mölnlycke företagspark Ledig kontorslokal i Mölnlycke företagspark Ledig kontorslokal i Mölnlycke företagspark Ledig kontorslokal i Mölnlycke företagspark Ledig kontorslokal i Mölnlycke företagspark Ledig kontorslokal i Mölnlycke företagspark Ledig kontorslokal i Mölnlycke företagspark