Kontorsfastighet i Mölnlycke uthyres

Vi letar efter en ny hyresgäst till vår fastighet i Mölnlycke! Läs mer om fastigheten och utforska den direkt via vår digitala rundvandring. 

Om fastigheten:

Adress: Processvägen 5, Mölnlycke Företagspark
Storlek: 675-1050 m²
Typ av lokal: Kontor med lager

Här erbjuds nu en representativ kontorsfastighet om 1050 kvm. Entréplanet erbjuder 375 kvm kontor och personalutrymmen, tillsammans med ett lager om 150 kvm som enkelt kan nås genom en smidig vikport. På övre våningen finns ytterligare 525 kvm kontorsytor.

Denna fastighet, byggd år 2014, är väl underhållen och redo att flyttas in i. Planlösningen är varierad med flera kontor och mötesrum av olika storlekar, samt öppna ytor för arbetsplatser och sociala sammanhang. Den höga takhöjden och de ljusa, stilrena materialvalen ger en känsla av lyx och rymd.

Njut av det natursköna läget med Delsjöns naturreservat precis intill. Här kan du även ta del av förmånen med en balkong och en stor uteplats för trivsamma luncher och AW-tillfällen med kollegor och kunder.

Fastigheten har ett utmärkt läge nära påfarten till R40, vilket ger dig en smidig resa till centrala Göteborg på endast 10 minuter.
Här finns gott om parkeringsplatser, varav tio platser med elbilsladdare. En kort promenad bort finner du busshållplatsen Analysvägen, där buss 512 avgår frekvent och tar dig till Liseberg station på bara 12 minuter.

Har du frågor eller vill boka tid för visning? Vänligen kontakta:

Michael Lenberg
michael@hammarviken.com
0738-00 93 17