Investeringar i turn around-bolag

Ett företag hamnar periodvis i svårigheter. Några avgörande felaktiga beslut, oväntade svängningar i marknaden eller organisationsstörningar kan medföra problem för ett i grund och botten bra bolag. Erfarenheten, kreativiteten och tillgången till ett stort kapital, gör Partnerinvest till en naturlig kontakt för bolag som är på väg in i en besvärlig situation. Med egna pengar, ett aktivt ägande, handlingskraftigt arbete och moderna influenser investerar vi och återställer bolag till dess rätta värde.

Partnerinvest ingår i företagsgruppen Hammarviken. Med gedigen erfarenhet i kombination med nya och moderna tankar, främst från vår inkubator Yuncture, borgar för att Partnerinvest kan ta bolag som har hamnat i svårigheter ur sin knipa för att därefter utvecklas igen.

Partnerinvest drivs främst av Mats Rydhede som bland annat har bakgrund inom turn around-relaterade uppdrag i många olika branscher. I teamet ingår också våra kollegor Peter Björnram, en välkänd advokat inom obeståndsrätt samt Christoffer Rydhede, grundare av Yuncture och ansvarig för Hammarvikens investeringar inom affärsområdet Innovation.

Läs mer om Partnerinvest och bolagets strategier här.

Partnerinvest