Hammarviken Fastigheter

 

Hammarviken Fastigheter förvärvar, förädlar och förvaltar fastigheter inom Göteborgsregionen. Bolaget är inriktat på kommersiella lokaler där såväl fastighetens utvecklingspotential som det geografiska läget är viktigt. Från att tidigare ha haft ett större bestånd, är verksamheten för tillfället begränsad till ett antal större industri- och kontorsfastigheter.

Inträdesår
Antal m²
Fastighetsvärde i MSEK

För tillfället är det inget uttalat fokus på att köpa fler hus, men bolaget är inte heller avvisande till erbjudanden som dyker upp. Bolaget har ett starkt eget kapital och kan genomföra snabba affärer.

Hammarviken Företagsutveckling AB har investerat i dotterbolaget, Hammarviken Fastigheter AB sedan slutet på 90-talet. Under åren har Hammarviken Fastigheter köpt och sålt, beroende på vilken fas koncernen har befunnit sig i.

Vi tar gärna emot förslag och erbjudanden på intressanta fastigheter. Tveka inte att ta kontakt.

Klicka på adresserna under varje karta för att läsa mer om varje fastighet.


Den här fastigheten ligger i Högsbo industriområde i nära förbindelse till Söderleden. Ett område med mycket stor framtidspotential. Huset är drygt 4000 m² och används bland annat som huvudkontor åt Stavdal.


Byggnaden har en yta på 1400 m² med en stor inhägnad gårdsplan. Fastigheten är taktiskt placerad invid Söderleden med bra kommunikation samt exponeringsläge. Hyresgästerna är SafetyRespect och Storel.


Fastigheten är belägen i Marieholms industriområde vid passagen in till Göteborg. Avståndet till centrum är ca 3 km. Byggnaden har en yta på drygt 6000 m² med bra exponeringsläge mot Marieholmsleden. Hyresgäster är Trafikverket, Lindab, Sigma Färg och Storel.


Vår fastighet i Åbro, Mölndal, är en annorlunda byggnad som är granne med Åby stallar och omges av fin natur, men ligger samtidigt nära Söderleden. Byggnaden har stora fönster och en yta på knappt 1000 m². Hyresgäst är Zäta Motor/Yamaha Center.


Ytterligare en fastighet i Mölndal, strategiskt vid Söderleden. Byggnaden är på 1700 m² och har en fin arkitektur med höga fönster och stora ytor. Fastigheten är huvudkontor för Hammarviken, Yuncture och hyresgäst är ByggHemma.


Grannfastigheten till Hammarvikens kontor kom i våra ägor under 2017. Byggnaden är 1710 m² varav 1100 m² agerar utställningsyta åt hyresgästen Konradssons Kakel.

Hammarviken Fastigheter AB

Jolengatan 21 A, 431 49 Mölndal

Kontakta rätt person