Hammarviken Fastigheter

 

Hammarviken Fastigheter förvärvar, förädlar och förvaltar fastigheter inom Göteborgsregionen. Bolaget är inriktat på kommersiella lokaler där såväl fastighetens utvecklingspotential som det geografiska läget är viktigt. Från att tidigare ha haft ett större bestånd, är verksamheten för tillfället begränsad till ett antal större industri- och kontorsfastigheter.

Grundat
Antal m²
Fastighetsvärde i MSEK

Hammarviken Fastigheter är alltid öppna för att undersöka intressanta förvärvsförslag och tack vare ett starkt eget kapital så kan vi genomföra snabba affärer.

Hammarviken Företagsutveckling AB har investerat i dotterbolaget, Hammarviken Fastigheter AB sedan slutet på 90-talet. Under åren har Hammarviken Fastigheter köpt och sålt, beroende på vilken fas koncernen har befunnit sig i.

Vi tar gärna emot förslag och erbjudanden på intressanta fastigheter. Tveka inte att ta kontakt.


Högsbo | Norra Långebergsgatan 6

Den här fastigheten ligger i Högsbo industriområde i nära förbindelse till Söderleden. Ett område med mycket stor framtidspotential. Huset är drygt 4000 m² och används bland annat som huvudkontor åt Stavdal.


Högsbo | August Barks Gata 5

Byggnaden har en yta på 1400 m² med en stor inhägnad gårdsplan. Fastigheten är taktiskt placerad invid Söderleden med bra kommunikation samt exponeringsläge. Hyresgästerna är SafetyRespect och Storel.


Marieholm | Lilla Marieholmsgatan 7-9

Fastigheten är belägen i Marieholms industriområde vid passagen in till Göteborg. Avståndet till centrum är ca 3 km. Byggnaden har en yta på drygt 6000 m² med bra exponeringsläge mot Marieholmsleden. Hyresgäster är Trafikverket, Lindab, Sigma Färg och Storel.


Åbro | Kongegårdsgatan 1

Vår fastighet i Åbro, Mölndal, är en annorlunda byggnad som är granne med Åby stallar och omges av fin natur, men ligger samtidigt nära Söderleden. Byggnaden har stora fönster och en yta på knappt 1000 m². Hyresgäst är Zäta Motor/Yamaha Center.


Eklanda Sisjön | Jolengatan 21 A

Ytterligare en fastighet i Mölndal, strategiskt vid Söderleden. Byggnaden är på 1700 m² och har en fin arkitektur med höga fönster och stora ytor. Fastigheten är huvudkontor för Hammarviken, Yuncture och hyresgäst är ByggHemma.


Eklanda Sisjön | Jolengatan 21 B

Grannfastigheten till Hammarvikens kontor kom i våra ägor under 2017. Byggnaden är 1710 m² varav 1100 m² agerar utställningsyta åt hyresgästen Konradssons Kakel.

Mölndal | Kråketorpsgatan 14

Fastigheten på ligger längs med E20:an i södergående riktning. Byggnaden är drygt 2000 m². I dagsläget hyr Hulthéns Service & Hydraulik AB hela nedervåningen. Vakant är för närvarande ca 250 m2 kontor på övervåningen. Kontakta Helene Hansson vid intresse. 

Härryda | Katrineforsliden 25

Vår fastighet i Härryda består av produktionshallar där hyresgästen Hällingsjö Hus producerar sina hus. Fastigheten omfattar två huskroppar där den senaste utbyggnaden invigdes 2018. Ytan uppgår till 3500 m².

Karlstad | Blekegatan 2A

Byggnaden i Karlstad färdigställdes 2015. Fastigheten består av kontor, kundmottagning samt maskinpark åt hyresgästerna Stavdal/Ramirent. Fastighetens yta uppgår till 2400 m².

Hammarviken Fastigheter AB

Jolengatan 21 A, 431 49 Mölndal

Kontakta rätt person