Hammarviken Fastigheter inleder samarbete med Kasa360

Hammarviken Fastigheter har inlett ett samarbete med Kasa 360, som skapar digitala rundvandringar för kommersiella fastigheter. Genom att använda oss av tjänsten hoppas vi kunna underlätta för eventuella hyresgäster att utforska och interagera med våra fastigheter på distans.

Kasa 360 drivs av Fuad Shidane, och våra vägar korsades genom vårt dotterbolag Yuncture, då Fuad är en av deltagarna i årets inkubatorkull. Här berättar Fuad om samarbetet med Hammarviken:

– Något jag tagit med mig från tiden i Yunctures inkubator, som ledde till detta samarbete, är vikten av att vårda relationer. Som ett nystartat företag gör man allt man i sin makt för att etablera nya kontakter. Gänget på Hammarviken är levande bevis på att om man tar hand om sina kunder så kan det leda till att de refererar en till nya kunder och att man får många nya vänner.

Vi ser fram emot att se hur Kasa 360s tjänst kan underlätta och skapa värde för våra uthyrningsprocesser. Är du på jakt efter en ny kontorsfastighet, eller kanske vill se hur rundvandringen ser ut? Klicka här.

Michael Lenberg, ansvarig Hammarviken Fastigheter tillsammans med Fuad Shidane, VD och grundare av Kasa360.