Hammarviken Arena står nu färdig

Det blir minst sagt en färgstark arena på ÖIS-gården och nu när vädret äntligen gett med sig har även bollplanket blivit nymålat. Hammarviken som i många år varit partner till Örgryte IS, gjorde tillsammans med klubben ett avtal i höstas om namnrättigheterna för konstgräsplanen. Skyltarna monterades upp redan i början av november och sedan den 8 november heter konstgräsplanen numera Hammarviken Arena.

– Vi är mycket stolta över att Hammarviken velat namnge vår stora konstgräsplan, där alla våra ungdomslag – samt A-laget – tränar och spelar matcher. Avtalet är en viktig del i vårt arbete för att minimera det potentiella underskott vi meddelat om tidigare i höst, kommenterade ÖIS Fotbollsstyrelses Ordförande Mattias Asserståhl i november 2013.

– Hammarviken har ökat sitt ekonomiska engagemang i ÖIS på senare år, så när frågan dök upp om att namnge konstgräsplanen kändes det som en bra grej. Dessutom var jag med och anlade planen under min tid som ordförande i klubben, så jag har lite extra känsla för just den anläggningen. Jag hoppas att ÖIS och Hammarviken kan hjälpas åt att utveckla Hammarviken Arena så att den är representativ både för ÖIS och företaget, säger Mats Rydhede, ägare av Hammarviken, om det utökade sponsoravtalet.