Hällingsjö Hus

 

Hällingsjö Hus producerar och prefabricerar specialritade hus och tillbyggnader till både byggmästare och privatkunder. Hällingsjö Hus hittar lösningar och samarbetar med olika arkitekter när kunden inte har egna ritningar. Huvudverksamheten är byggnation av villor, framför allt i Sverige och Norge, men man producerar också tillbyggnader, parhus och flerfamiljshus. På senare år har samarbetet med större entreprenörer även utvidgats och Hällingsjö Hus jobbar idag med några av de största entreprenörerna i Sverige.

För mer information besök Hällingsjö Hus hemsida.

Inträdesår
Omsättning i MSEK
Anställda

Hammarviken blev delägare i Hällingsjö Hus under hösten 2016. Tillsammans med bolagets mycket rutinerade ledning som kompanjoner, drivs nu bolaget i vidare i ett spännande partnerskap. Hällingsjö Hus har en bra position på den västsvenska marknaden gällande småhusproduktion sedan många år och ska nu ta några steg till. Bolaget jobbar både mot såväl stora husföretag som mot privatpersoner.

Hällingsjö Hus omsätter drygt 160 MSEK och fabriken i Hällingsjö är nära nog fullbelagd. Vi kommer därför att omgående påbörja en större utbyggnad för att öka på produktionskapaciteten. Småhusmarknaden kommer att vara stekhet under flera år framöver och vi vill gärna fortsätta att vara en betydande aktör där i. Kombinationen mellan ledningens branschkompetens och Hammarvikens erfarenhet av företagsbyggande, ger ett bra utgångsläge för detta.

Hällingsjö Hus Final | amCharts

Hällingsjö Hus AB

Ubbhult, 438 95 Hällingsjö

Telefon: 0301-432 30

www.hallingsjohus.se