Går ihop och bildar Emballagegruppen i Sverige AB

Hällingsjö Träkonstruktioner och Bollebygds Emballage går ihop under namnet Emballagegruppen i Sverige AB. Det nya bolaget ägs och drivs av de tidigare ägarna tillsammans med Hammarviken. Genom den nya konstellationen bygger man en starkare bas för framtida tillväxt. 

Hällingsjö Träkonstruktioner och Bollebygds Emballageindustri är verksamma inom samma bransch och tillverkar kundanpassat emballage, främst till industrin. Verksamheterna kompletterar varandra kompetensmässigt och genom sammanslagningen får man tillgång till större produktionskapacitet och en bredare kundgrupp vilket resulterar i att man kan växa snabbare samt stärka sin position i Västsverige. 

Bolagen, som båda är familjeföretag, har funnits länge och besitter gedigen erfarenhet av att tillverka emballage. De har en fin historik och fortsätter att gå starkt och utifrån en stabil plattform finns stora möjligheter för expansion. 

“Vi är sedan tidigare delägare av Hällingsjö Träkonstruktioner och ser fram emot möjligheterna med det nya kompanjonskapet. Båda bolagen har haft en fin utveckling de senaste åren och även framtiden ser ljus ut med fulla orderböcker.” – Sofia Regestad, VD Hammarviken Företagsutveckling. 

De tidigare ägarna, Martin Andersson och Ove Johansson, är fortsatt med på resan och från och med idag kliver Ove in som VD för Emballagegruppen i Sverige. 

“Genom att gå ihop och bilda Emballagegruppen stärker vi vårt erbjudande och kan tillhandahålla en helhetslösning inom emballage, med allt från idé till konstruktion och tillverkning.” – Ove Johansson, VD Emballagegruppen i Sverige. 

“Vi vill vara det självklara alternativet vad gäller helhetslösningar inom emballage. Tillsammans står vi starka inför framtida utmaningar kopplat till leveranssäkerhet, kvalitet och miljöfrågor.” – Martin Andersson, VD Hällingsjö Träkonstruktioner. 

För mer information, vänligen kontakta: 

Ove Johansson, VD Emballagegruppen i Sverige
ove@bollebygds.se
0702-68 28 81 

Sofia Regestad, VD Hammarviken Företagsutveckling
sofia@hammarviken.com
0760-06 02 06