Fjärde året som Superföretag

I tisdags ringde en säljare till växeltelefonen här på kontoret. Personen som ringde sökte den som har ansvaret för marknadsföring och kommunikation. Av en ren tillfällighet var det Josefin som svarade i telefonen denna gången. Mannen på andra sidan linjen ville börja med att gratulera oss till vår placering. Placering till vad undrade Josefin. ”Jaha, den nyheten hade tydligen inte nått er. Jag ringer från Veckans Affärer och jag vill gratulera till en ytterligare placering som Årets Superföretag”…

För fjärde året i rad får vi alltså utmärkelsen Årets Superföretag som utses av Veckans Affärer. Med på listan i år fanns 641 aktiebolag som alla uppfyllde VA’s kriterier för vad som utmärker ett superföretag. Hammarvikens placering i år blev plats nummer 18. Detta innebär att vi har halkat ner en placering på listan efter att ha blivit slagna av Volvo Lastvagnar… Men fortfarande, en andraplats i Göteborgsområdet och trea i Västsverige.

Vi är såklart väldigt stolta över denna utmärkelse och vill ge samtliga medarbetare på såväl Hammarviken som våra dotterbolag en stor high five.

Läs om alla Sveriges 641 Superföretag här.